Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zasilacz nie wyrabia

reks100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z zasilaczem, otóż po prostu nie wyrabia mi xD Przy napięciu +12V mam 12% odchylenia ... czyli 12.144V, z tego co wiem to za dużo ... I tutaj moje pytanie, wydaję mi się że muszę kupić nowy zasilacz bo raczej innego wyboru nie mam, ale nie da się jakoś wymienić tego napięcia 12V ? xD I jeszcze takie jedno pytanie, obecnie mam zasilacz MODECOM 620W, wydaje mi sie że nawet jest on za mocny, i jak teraz będę prawdopodobnie kupował nowy zasilacz, to jaki mi polecacie do tego sprzętu ?

Procesor: DualCore AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz (14.5 x 200)

Płyta główna: MSI GF615M-P33 (MS-7597) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Ram: 4GB DDR3 1333 MHz

Karta graficzna: ATI Radeon HD 4850

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Dobra, dzięki za pomoc, jednak kupie tego CHIEFTEC'a, bo nie mam zamiaru rozbudowywać kompa, więc taki mi wystarczy ;p

Opublikowano

Kupiłeś zasilacz, i wymieniłeś go w 20 minut? Sądzę że allegro dostarcza przesyłki po min. 24h. Poza tym żeby wymienić zasilacz i ułożyć ładnie kable, to trzeba wymontować wszystko, zamontować po podłączać to jest dla zielonych ok. 30 min - 1h...

50dea4ba1935f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...